Sindicatul Liber S.C. Cugir S.A.

Cautare

Du-te la cuprins

Invitatie Conferinta de Promovare a Proiectului

Despre Proiect > Conferinta de Promovare a Proiectului "Sindicate Active"

[ download invitatie ]INVITA
ŢIE

Conferinţā de prezentare a proiectului

“SINDICATE ACTIVE”

Implementat de Sindicatul Liber SC CUGIR SA în parteneriat cu Blocul Naţional Sindical


Sindicatul Liber SC CUGIR SA vă invitā marţi, 27 iulie 2010, ora 10,30 la conferinţa de prezentare a proiectului “Sindicate active”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – Investeşte în oameni!

În cadrul conferinţei va fi prezentat stadiul proiectului implementat de Sindicatul Liber SC Cugir SA în parteneriat cu Blocul Naţional Sindical precum şi rolul pe care centrul îl va avea la nivel local şi regional.

Promotorul şi partenerul estimeazā cā centrul de formare profesionalā contribuie la consolidarea capacitāţii partenerilor sociali pentru a promova dezvoltarea durabilā, la crearea de noi locuri de muncā şi la coeziunea socialā la nivel local şi regional. Prin cursurile complexe oferite (recunoscute la nivel naţional) centrul va forma delegaţi sindicali de intreprindere profesionalizând activitatea de reprezentare sindicalā, fapt ce va spori calitatea procesului de reprezentare a lucrātorilor şi va ajuta la luarea unor decizii corecte într-un anumit context oferit de realitāţile economice şi sociale.

Conferinţa de prezentare a proiectului va avea loc la Casa de culturā a oraşului Cugir, judeţul Alba şi se va desfāşura în intervalul orar 10,30 ÷ 12,30. În vederea pregātirii acestei acţiuni în cele mai bune condiţii, vā rugām sā confirmaţi anticipat participarea dumneavoastrā, pânā la data de 23 iulie 2010, ora 15:00, la telefon 0748701360/ 0762245064/ 0730033457 sau email slibercugir@yahoo.com, persoana de contact Claudia Uritescu.

Mulţumindu-vā anticipat, vā asigurām de consideraţia noastrā,


HERLEA Crāciun
Lider SC Cugir SAHome Page | Despre Proiect | Noutati | Galerie Foto | Link-uri Utile | Contact | Harta site


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal