Sindicatul Liber S.C. Cugir S.A.

Cautare

Du-te la cuprins

Invitatie seminar

Noutati > Seminar Bune Practici 26-27 septembrie 2011


SEMINAR DE BUNE PRACTICI
desfasurat in cadrul proiectului “SINDICATE ACTIVE”
Implementat de Sindicatul Liber SC CUGIR SA in parteneriat cu Blocul Nažional SindicalSindicatul Liber SC CUGIR SA va invita luni si marti, 26 respectiv 27 septembrie 2011, orele 11,30, la seminarul de prezentare de bune practici privind promovarea dialogului social, prezentarea experientei altor state membre ale Uniunii Europene in ceea ce priveste dialogul social si modul de manifestare a acestuia. Aceasts activitate se desfasoara in cadrul proiectului “Sindicate active”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013– Investeste in oameni!

In cadrul seminarului vor fi prezentate si rezultatele proiectului implementat de Sindicatul Liber SC Cugir SA in parteneriat cu Blocul National Sindical precum si rolul pe care centrul de formare profesionala creat il va avea la nivel local si regional. In acest sens, promotorul si partenerul estimeaza ca acest centru contribuie la consolidarea capacitatii partenerilor sociali pentru a promova dezvoltarea durabila, la crearea de noi locuri de munca si la coeziunea sociala la nivel local si regional.

Prin acest proiect, de altfel cel mai ambitios la nivel regional avand ca promotor o organizatie sindicala, sindicatul intervine - pe de-o parte - in rezolvarea problemelor de ordin social, prin oferirea de servicii de training, si in armonizarea cererii cu oferta pe piata fortei de munca la nivel local - pe de alta parte.

Seminarul va avea loc la Casa de cultura a orasului Cugir, judetul Alba si se va desfasura conform agendei atasate.

Informatii la tel. 0730033457, persoana de contact Claudia Uritescu.

--==--

Home Page | Despre Proiect | Noutati | Galerie Foto | Link-uri Utile | Contact | Harta site


Submeniu:


Inapoi la cuprins | Inapoi la meniul principal